DIETAVKRABIČCE.CZ

Rodinné menu domů

Menu pro celou rodinu
 
I vy si zasloužíte oddych a mít trochu času i na sebe. Vaření zabere značnou část dne a neustálá příprava jídel a nákup potravin vás značně omezuje ve výkonu dalších činností. Máme pro vás chytré řešení. Nechte za sebe uvařit celodenní menu, které dovezeme až k vám domů pro celou vaši rodinu. Výživné, bohaté a vyvážené jídlo, které všechny členy vaší rodiny zcela nadchne. Od snídaně, přes svačiny až po večeři, to je komplexní menu o pěti chodech na všem talíři.
 
Menu pro tříčlennou rodinu se skládá z programu 1x žiju zdravě žena a 1x žiju zdravě muž. Menu pro čtyřčlennou rodinu je složeno z 2x žiju zdravě žena a 1x hubnu muž. Všechny výživové hodnoty jsou vypočítány tak, aby připravená jídla seděla do kalorického příjmu všech členů rodiny. V případě zájmu jsou možné i individuální konzultace s výživovou poradkyní, která vám objasní, nebo případně upraví navržené menu.
 
Rozvoz až k vašim dveřím
 
Další výhodou krabičkových jídel je i rychlý dovoz domů, takže nemusíte zbytečně vyrážet na cestu do obchodu. Vyhněte se rizikovému kontaktu a užijte si full servis až k vašim dveřím. Během setkání s kurýry prosím dodržujte bezpečnostní opatření, do kterých se řadí nošení roušky a bezpečná vzdálenost. Zdraví a bezpečí našich kurýrů je pro nás velmi důležité a budeme rádi, když se v této věci sjednotíme. Další výhody donášky jídla domů naleznete v tomto článku.
 
Přísná hygienická opatření
 
Celý proces přípravy jídel podléhá přísných hygienickým předpisům, a právě díky zodpovědnosti a pečlivosti jsme získali i certifikát HACCP, který zaručuje bezpečnost a vysokou kvalitu potravin po celou dobu procesu. Pro více informací si můžete přečíst článek „Jaké jsou hygienické zásady při přípravě krabiček?“.
 
Navštivte naše webové stránky, kde naleznete všechny potřebné informace a kontakty. Sledujte i naše sociální sítě, kde fanoušky informuje o novinkách, ale také o zásadách zdravého životního stylu. Budeme se těšit na vaše dotazy a komentáře.

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy