dietavkrabicce.cz

Jaké jsou hygienické zásady při přípravě krabiček?

Jak to tedy probíhá?
 
Při přípravě jídel se řídíme nejpřísnějšími hygienickými opatřeními a používáme čerstvé a kvalitní suroviny. Jídlo je připraveno profesionálním týmem českých i zahraničních kuchařů s bohatými zkušenostmi, kteří zodpovídají za chuť, čerstvost a požadavky spojené s dodržováním hygienických opatření. Zároveň nám při přípravě pomáhají nejmodernější přístroje a technologie, díky nimž splňujeme náročné požadavky moderního a zdravého řízení. Díky přísnému plnění všech nařízení a naší pečlivosti jsme získali certifikát HACCP, který zaručuje bezpečnost a vysokou kvalitu potravin po celou dobu procesu – od přípravy, přes skladování až po distribuci. Probíhá i samotná desinfekce vozidel, termo boxů i rukou veškerého personálu. Pokud se chcete podívat, jak vypadá náš aktuální jídelníček, tak stačí nahlédnout zde.
 
Balení a distribuce
 
Aby se k vám krabičky dostaly včas a vše bylo tak, jak má, je důležité se opět řídit předepsanými postupy. Balení jídla probíhá pod přísnou kontrolou a samozřejmě dodržuje výživové hodnoty uvedené na balení. Legislativa nám zatím neumožňuje balit jídlo do papírových obalů, přesto se snažíme jít ekologičtější cestou a jídlo vám dodáváme ve 100% recyklovatelných plastových krabičkách, které můžete bez obav ohřívat v mikrovlnné troubě. Náš chladící vůz pak převáží krabičky do odběrných míst, nebo k vám domů či do práce.
 
Mimořádná opatření
 
V souladu s aktuálními vládními opatřeními jsme upravili systém distribuce, aby vše probíhalo bez nejmenších komplikací. Pokud máte nařízenou domácí karanténu, tak nás telefonicky kontaktujte, zvolte platbu předem na fakturu a náš kurýr vám krabičky nechá za dveřmi. Při dovozu krabiček do práce je ideální možnost zanechání na recepci a omezení nadměrného lidského kontaktu.
 
Doufáme, že se situace co nejdříve uklidí a vše se vrátí k normálu. My se za každých okolností budeme neustále držet našich vysokých hygienických standardů.
 
 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy