DIETAVKRABIČCE.CZ

Eliminujte riziko nakažení koronavirem – využijte dovážky domů

Zůstaňte doma – využijte dovážku jídla
 
Svět můžete zachránit z pohodlí svého gauče, proto zůstaňte doma a staňte se hrdinou, který může pomoct lidstvu. Snižte návštěvu supermarketů na minimum a využijte donášky až domů. Pokud se ocitnete v domácí karanténě, budete mít povinný home office nebo prázdniny, tak my vám dovezeme celodenní menu až k vašim dveřím. Naše Dieta v krabičce obsahuje menu o 5 komplexních jídlech, takže váš jídelníček bude vyvážený a přizpůsobený vašim potřebám. Při přípravě i distribuci dodržujeme přísné hygienické podmínky, desinfikujeme vozidla, termo boxy a dbáme na dodržování zvýšené hygieny našeho personálu a kurýrů. Více o bezpečnostních opatřeních a hygienických normách najdete v tomto článku.
 
Proč zvolit krabičkovou dietu?
 
Zdravý a komplexní jídelníček je i v době koronaviru zcela klíčový, protože kvalitní a čerstvé jídlo, které obsahuje vitamíny, stopové prvky a další je pro posílení naší imunity nezbytné. Nyní nejde jen o hubnutí, ale hlavně o vaše zdraví a lepší obranyschopnost. Mnoho lidí se během karantény uchyluje k přejídání, nebo z nudy uždibuje kousky jídla, což vede k nechtěnému nabírání váhy. I v takovém případě vám mohou naše krabičky pomoci, abyste se i po konci karantény cítili stejně dobře jako před ní. Objednávku našich krabiček můžete vyplnit zde.
 
Odběrná místa vs. donáška do domu
 
V současné době se nám podařilo zprovoznit dvě odběrná místa, a to Lékárna Těšnov a Joky Fitness, přesto vám však vřele doporučujeme dovážku až k vám domů.  Volte vždy platbu předem a my vám jídlo zanecháme za dveřmi, pokud by i přesto mělo dojít ke kontaktu s našim kurýrem, tak prosíme noste roušku a ochranné rukavice.
 
Život v karanténě je velmi omezující, je však důležité dodržovat zdravé návyky, dostatečně spát, věnovat se domácím koníčkům, a hlavně nesklouznout k destruktivnímu životnímu stylu. Zatněte zuby, vše se jistě brzy uklidní a život se vrátí zpět do starých kolejí.
Opatrujte se.
 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy