Dietavkrabicce.cz

Vhodné přípravy kuřecího masa

  • Příprava na pánvi?
Ano, příprava na pánvi je určitě možná, jestliže máte kvalitní pánev s nepřilnavým povrchem, díky kterému se dá maso opékat na sucho. Jelikož se maso dělá pomaleji a postupně z obou stran, maso je ve výsledku o něco sušší.
 
  • Příprava na páře?
Ano, tato příprava je asi ze všech nejzdravější, sice maso z páry chutná trošku mdle, ale je to ten nejdietnější a nejzdravější způsob přípravy kuřecího masa.
 
  • Příprava v troubě?
Příprava v troubě je opravdu není tou úplně šťastnou volbou, kuřecí maso je z trouby mnohdy vysušené a může být i tvrdé. Nechte tedy nejdříve maso zatáhnout na pánvi a do trouby ho dejte jen dopéct. Zatáhnuté maso (orestované ze všech stran) si udrží šťávu.
 
  • Příprava na grillu?
Před touto přípravou je vhodné maso naložit. Na obyčejném grilu je důležité mít dobrý odhad, nebo tepelnou jehlu, která vám řekne, kolik stupňů má maso uvnitř.
 
  • Příprava na kontaktním grilu?
Ano, tato příprava je velice vhodná. Maso se griluje z obou stran najednou, tím pádem se razantně zkracuje doba přípravy, postačí cca 3 minuty. Teflonový vroubkovaný povrch zabrání přilepení masa ke grilu a umožňuje nám grilovat maso úplně na sucho.


 
 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy