Ano, příprava na pánvi je určitě možná, jestliže máte kvalitní pánev s nepřilnavým povrchem, díky kterému se dá maso opékat na sucho. Jelikož se maso dělá pomaleji a postupně z obou stran, maso je ve výsledku o něco sušší.
Ano, tato příprava je asi ze všech nejzdravější, sice maso z páry chutná trošku mdle, ale je to ten nejdietnější a nejzdravější způsob přípravy kuřecího masa.
Příprava v troubě je opravdu není tou úplně šťastnou volbou, kuřecí maso je z trouby mnohdy vysušené a může být i tvrdé. Nechte tedy nejdříve maso zatáhnout na pánvi a do trouby ho dejte jen dopéct. Zatáhnuté maso (orestované ze všech stran) si udrží šťávu.
Před touto přípravou je vhodné maso naložit. Na obyčejném grilu je důležité mít dobrý odhad, nebo tepelnou jehlu, která vám řekne, kolik stupňů má maso uvnitř.
- Příprava na kontaktním grilu?
Ano, tato příprava je velice vhodná. Maso se griluje z obou stran najednou, tím pádem se razantně zkracuje doba přípravy, postačí cca 3 minuty. Teflonový vroubkovaný povrch zabrání přilepení masa ke grilu a umožňuje nám grilovat maso úplně na sucho.