DIETAVKRABICCE.CZ

Jarní očista

Detoxikace je skvělým způsobem jak přirozeně a zdravě očistit naše tělo od nežádoucích látek, které přijímáme nejen potravou, ale i vzduchem a vodou. V našem těle probíhá neustálá přirozená detoxikace, ale bohužel není tak silná, aby byla schopná odstranit všechny nežádoucí látky, hlavně ty které do sebe dostáváme např. špatným stravováním.

Detoxikace je spojená i s pohybem, pokud má člověk nedostatek pohybu, vylučování škodlivých látek se zpomaluje. Není nutné běhat dlouhé vzdálenosti každý den, stačí nějaké krátké cvičení, které budete každý den opakovat. Dalším základem detoxikace je pitný režim, což je i obecný základ pro zdraví životní styl a přísun vhodného množství ovoce a zeleniny. Pokud chcete, své tělo opravdu očistit je nutné vyloučit alkohol a kouření. 

Existuje spoustu druhů detoxikací, někdo se detoxikuje pomocí půstu, někdo se rozhodne pro ovocné či zeleninové šťávy. Spousta lidí si oblíbila detoxikační dietu v podobě čajů, které jsou speciálně uzpůsobené tomu, že pročišťují naši trávicí soustavu. Přírodním „čističem organismu“ je například kopřiva, která je vhodná na přípravu čajů nebo je možné ji přidat do pokrmů.

Samozřejmě délka detoxikace je na každém z nás, ale nejvhodnější je detoxikační dietu držet minimálně čtyři dny, aby tato procedura měla pro naše tělo znatelný význam. Samozřejmě, pokud člověk dodržuje zdravotní životní styl a nezahlcuje své tělo zbytečnými škodlivinami detoxikace je o to kratší.

Vyzkoušejte jarní očistu co nejdříve.

Žijme zdravě a s chutí smiley

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy