DIETAVKRABICCE.CZ

4 tipy na zdravé svačiny

  • Zeleninové saláty
Nejjednodušší způsob, jak do těla dostat vlákninu a spoustu vitamínů. Výhodou také je značná variabilita, kdy si můžete salát připravit pokaždé z jiného druhu zeleniny nebo variací zálivek. Saláty rozhodně nejsou nuda! A připravíte je během pár minut.
 
  • Humus
Že vám máčení a vaření cizrny přijde zdlouhavé? Nebojte, v dnešní době jde koupit cizrnu i konzervovanou a ta vám výrazně ušetří čas i energii. I zde se nabízí množství různých způsobů dochucení a podávání. Jedná se i o perfektní svačinu na cesty. Stačí dát hmotu do misky a přikrájet různé druhy zeleninu a o zdravou svačinu je postaráno.
 
  • Ovocné šťávy a smoothie
Ideální na cesty a super rychlé na přípravu. Jedinou věcí, kterou k přípravě potřebujete je výkonný mixér. A kombinace? Vlastní fantazii se meze nekladou! Můžete smíchat sezónní ovoce dle chuti. Ve velkých městech existují i tzv. fresh bary, kde si můžete vybrat z pestré nabídky.
 
  • Celozrnné pečivo
Často se lidé při redukci váhy pečivu vyhýbají. Pokud ale zvolíte správný druh, určitě neprohloupíte. Jedná se o zdroj sacharidů, který Vám dodá potřebnou energii. Správnou cestou je kombinace s různými druhy pomazánek, připravených například z tvarohu. Pokud doplníte porci zeleninou, určitě vás tato svačina zasytí po zbytek dne. 

Pokud vás ani tento článek nepřesvědčil a víte, že s časem jste na štíru, zkuste naši krabičkovou dietu. 5 jídel denně vám doručíme až domů nebo pro vás budou připraveny na jednom z odběrných míst! 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy