DIETAVKRABICCE.CZ

Vánoční dárky pro zdravější životní styl

  • Stolní mixér
V předchozích článcích jsme vám nabídli recepty a tipy, jak si doma připravit zdravá smoothies. Potřebným nástrojem k jejich přípravě je stolní mixér. Na trhu dnes existuje mnoho firem, které tyto produkty nabízejí, takže je určitě z čeho vybírat. Jedná se o multifunkčního pomocníka, kterého využijete i například k přípravě polévek nebo omáček. Určitě se Vám v kuchyni neztratí!
 
  • Wellness balíčky
Ve zdravém těle zdravý duch. Abychom tomuto tvrzení mohli dostát, je potřeba se starat o tělo jak z fyzické tak psychické stránky. Nepodceňujte tedy péči o své tělo ve všech směrech! Ženy nepohrdnou poukazem na péči o nehty nebo obličej, muži zase určitě ocení masáž. Čas strávený péčí o sebe je podle nás ten nejlépe využitý.
 
  • Kurz vaření
Pokud znáte někoho, kdo by se rád stravoval zdravě, ale stále tápe ve výběru surovin a přípravě pokrmů, kurz vaření může být skvělým odrazovým můstkem. Lektoři představí různé využití surovin a předvedou triky, jak snadno uspořit kalorie i na tradičních jídlech. Dnes jsou v nabídce i kurzy pro lidi trpící různými intolerancemi. A že raději pečete? Poohlédněte se po kurzech přípravy raw dezertů. Určitě nebudete litovat!
 
  • Dárkový poukaz
Nechcete darovat peníze, ale zároveň nevíte, co by dotyčnému udělalo konkrétně radost? Dárkové poukazy ve všech formách jsou ideální volbou. Ať už se jedná o poukaz na nákup oblečení nebo třeba nějakého zážitku.

Tip od nás: až do poslední chvíle můžete darovat poukaz na naši krabičkovou dietu. Stačí v sekci objednávka vybrat volbu dárkový poukaz. My vám objednávku rádi vyřídíme a po proplacení zašleme obratem poukaz do mailu. 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy