DIETAVKRABICCE.CZ

Rozhovor s Martinem Zounarem

Proč jste rozhodl vyzkoušet krabičkovou dietu?
Už od roku 1992, kdy se u nás rozmohl dabing a většina aktivity z pódia se přesunula do studia, jsem několik hodin denně jen seděl. Předtím jsem velmi aktivně sportoval a z ničeho nic jsem přibral několik desítek kilo. Rozhodl jsem se vyzkoušet různé diety s rychlým efektem, ale postupně se váha opět dorovnala a jojo efekt byl často i s bonusem. Po různých peripetiích, jak životních tak pracovních, jsem se dostal zase zpět do správných kolejí a rozhodl jsem se vyzkoušet něco, kde se nebude hladovět. Na doporučení kamaráda, který sám krabičky konzumuje, jsem se je rozhodl vyzkoušet také. Momentálně jsme v začátku, ale jsem zatím velmi spokojený, protože jím jak ústy, tak očima. V mém povolání je taky bonus, že mám vše připraveno a jen šáhnu do tašky a můžu konzumovat. To je dle mého i základ úspěchu.

Co od programu očekáváte?
Víte, sám vařím několik jídel dokola, takže i barevnost a různorodost v menu je plusem. Sám někdy zapomínám na spoustu variací a možností jak jídlo kombinovat, a pak točím stále stejné pokrmy dokola. Ráno moc jídlu nedám, během starého režimu jsem si uvědomil hlad několikrát až během 11. hodiny, ale to často točím a pak si uvědomíte odpoledne, že jsem vlastně ještě pořádně nejedl. Očekávám to, že se srovnám do určitého rytmu, ale samozřejmě i nějaký úbytek váhy je velmi motivující.

Jaké jsou zatím vaše dojmy z krabičkové diety?
Velmi pozitivní. Nemusím se starat o nákup potravin, co dále vařit a nebo co jsme vařil včera a co bych mohl dnes. Tyto starosti odpadají. Taky by mě třeba nenapadly variace jídel, které se v krabičkách objevují. Kdybych si to připravoval sám, určitě bych ani nedodržoval doporučenou kalorickou hodnotu.

Jak jste se o našich službách dozvěděl?
Klasicky jsem si do vyhledávače zadal krabičková dieta a rozhodující pro výběr byla každopádně doprava do domu, protože nemám čas si krabičky vyzvedávat. A pak vaše stránky a přístup. Nepoužíváte žádnou agresivní taktiku přesvědčování klientů a celkový přístup byl na vysoké úrovni. Roli samozřejmě hrála i řada kolegů, se kterými jste v minulosti spolupracovali. Pro chlapy je tato dieta určtiě dobrou variantou toho, jak nemuset vařit, ale zároveń mít připraveno kvalitní a vyvážené jídlo. 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy