DIETAVKRABICCE.CZ

Po létě zpátky do formy

Pitný režim 
Je to několikrát omýlená pravda, ale nikdy není pozdě si ji připomenout. Pitný režim je prostě základ! Ať už ve spojitosti s hydratovanou pletí, tak i hubnutím. Ne nadarmo se říká, že hlad je převlečená žízeň. Proto se párkrát během dne zastavte a uvědomte si, kdy jste naposled pili. Malý tip od nás: postavte si džbán nebo láhev s vodou na místo, které máte dobře na očích. Potom už na výmluvy nebude prostor! 

Správné cukry 
Pokud  si potrpíte na sladké, určitě jste si během léta neodpustili zmrzlinu, nějaký ten dortík při sezení na zahrádkách restaurací nebo třeba domácí bublaninu. Ideální cestou je postupné nahrazovat jednoduché cukry například ovocem. Pokud vás bude po obědě honit mlsná, dejte si místo buchty třeba banán nebo sušené ovoce.

Dostatečný pohyb 
Tento odstavec se nejspíš nevztahuje na vás všechny, ale upřímně, kolik z vás bylo v těch úmorných vedrech ochotno jít běhat? Samozřejmě nejspíš po letní pauze neuběhnete na první dobrou maraton, ale skvělou alternativou můžou být procházky s domácím mazlíčkem nebo podobné výlety do přírody.

Pravidelná strava 
Že jste se o prázdninách odbývali? Nebo jste si během All inclusive pobytů dávali do nosu až moc často? Nevadí! Po návratu do pracovního procesu získáte starý režim zpět a s tím i čas na pravidelný příjem jídla. Ideálním způsobem, který šetří váš čas je třeba naše krabičková dieta. Můžete si ji sami vyzvednout, případně nechat dovést na zvolenou adresu a získáte 5 vyvážených jídel na celý den. Bez práce a s minimem úsilí. A to se vyplatí, ne? 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy