DIETAVKRABICCE.CZ

Mýty, které vám do plavek nepomůžou

Hladovění jako cesta do pekla
Nedostatečný příjem potravy během dne je nejhorší způsob jak hubnout. Tělo přechází na tzv. krizový režim a při nedostatku živin si bere potřebné látky ze svalů. A to rozhodně nechceme! Svaly jako takové jsou ideálním pomocníkem při odbourávání tuků. A logicky, čím více jich v těle máme, tím rychlejší naše spalování bude.

Váha jako nejlepší kamarád
Taky si každé ráno stoupnete na váhu a doufáte, že jste během noci ubrali pár kilogramů? Věřte, že číslo na váze není ideální vypovídající údaj. Tělo se skládá i z vody, a zvláště u žen, není neobvyklé zadržování tekutin. Takže vaše váha může kolísat klidně i o 2 kila v průběhu týdne. Není třeba propadat panice. Tyto procesy jsou naprosto normální a radši se zaměřte na úbytky centimetrů, než kilogramů.

Pouze a jen zelenina
Když se řekne hubnutí a dieta, každému se vybaví kopec zeleniny a velká mísa salátu. Tak to ale rozhodně není. Když si chcete udržet štíhlé tělo na celý život, cestou je jedině vyvážená a pravidelná strava.  A upřímně, koho by bavilo jíst od rána do večera jen samou zeleninu? Je určitě velkou částí stravy a taky obrovským pomocníkem, ale ve vyvážené stravě jsou zastoupeny i jiné potraviny, kde hlavní roli hraje pestrost a rozmanitost.

Cvičení od rána do večera
Pro někoho je cvičení droga, pro jiné nutné zlo. Určitě ale není potřeba trávit cvičením polovinu každého dne. Nejlepší způsob jak se přimět cvičit, je najít si aktivitu, která vás bude bavit. V dnešní době existují programy, které vás do formy dostanou i při obětování jen půl hodinky denně. A to už není tak hrozné, že? 

Ptáte se jak teda docílit těla snů? S vyváženou stravou to pujde o poznání lépe! A tu vám zajistí naše krabičková dieta! Obejdnávat můžete různé varianty, všechno potřebné info najdete na našich stránkách. 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy