DIETAVKRABICCE.CZ

Jednoduché velikonoční pohoštění

Základem našich pomazánek je měkký sýr a tvaroh. Pokud máte problém s tím, že tvaroh po pár hodinách pustí vodu, zkuste jej přes noc nechat zabalený v několika vrstvách papírových utěrek. Ty vsáknou přebytečnou vodu a zůstane vám jen tuhá hmota.

Tuňáková pomazánka

 
  • 1 plechovka tuňáka v oleji
  • 1 balíček Lučiny
  • 1 miska polotučného tvarohu
  • 1 lžička horčice
  • Sůl a pepř
Tvaroh necháme přes noc odstát, vložíme do misky a promícháme spolu s Lučinou do hladka. Z plechovky tuňáka slijeme olej a z kousků masa ještě přes sítko vymačkáme přebytečný olej, přidáme k tvarohu. Celý obsah důkladně promícháme a dochutíme hořčicí, solí a pepřem. Pokud budete chtít, můžete přidat i čerstvě nasekané bylinky. Podáváme na tmavém pečivu jako jednohubky.


Ředkvičková pomazánka

 
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 balíček Lučiny
  • 1 miska polotučného tvarohu
  • 2 jarní cibulky
  • Sůl a pepř
Tvaroh necháme přes noc odstát, vložíme do misky a promícháme spolu s Lučinou do hladka. Ředkvičky spolu s cibulkou nakrájíme na co nejmenší kousky. Pokud chcete proces urychlit, je možné vložit na pár otáček do sekáčku na zeleninu. Všechno smícháme dohromady a dochutíme solí a pepřem.

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy