DIETAVKRABIČCE.CZ

Jeden den s krabičkovou dietou

Je krásné páteční březnové ráno, sluníčko svítí a já se probouzím se super náladou, jelikož mám při dnešním ránu o jedno rozhodování méně – co si obleču na sebe, ještě netuším, za to mám o starost míň s vymýšlením snídaně. Včera večer mi totiž dorazilo jídlo ze společnosti dietavkrabičce.cz a přivezli mi již připravených 5 jídel na dnešní den. Takže ještě v županu posnídám vaječnou pěnu s dřevorubeckou bagetou a pomalu se začínám připravovat na nový den.
       

Do práce dorazím s úsměvem a v předstihu, jelikož jsem se nemusela po cestě stavovat pro dobroty na mlsání během dne. Kdepak, dnes si dám hezky pěkně k svačině míchané ovoce s jogurtem, bez připravování a starostí navíc.
Když nastane čas oběda a já vidím, jak kolegyně zuřivě hledá na internetu, kde objednat jídlo s nejrychlejším dovozem, protože si na to dříve nevzpomněla, vděčně si dojdu ohřát svůj příděl z obědové krabičky, kde na mě čeká citronové kuře s hráškovým pilafem a míchaná zelenina, po kterém všichni v kanceláři zvědavě pokukují.

 
Většinou hned po obědě přemýšlím, co si dám dobrého na zub. Dnes nejen že mě nehoní mlsná celý den, ale navíc mám chutnou a hlavně zdravou svačinku připravenou (zelný salát s jablky a domácími bylinkami), po které už nemám potřebu zobat něco dalšího.

 
A jak ten den dnes krásně utekl. Je čas jít domů a já místo dlouhého vymýšlení večeře, nakupování a vaření, vyrážím rovnou domů, prostě jen sáhnu do lednice pro krabičku s názvem VEČEŘE, kde je krůtí plátek na grilu se zahradním salátkem, ohřeju a můžu si hodit nohy na stůl. Tolik volna jsem ve všední den dlouho neměla! To stihnu zkouknout pár dílů oblíbeného seriálu a jít si zaběhat. Při té příležitosti s sebou rovnou vezmu vymyté krabičky z dnešního dne a hodím je do kontejneru na plasty.
 
 
Z běhu se vrátím akorát včas, abych byla k zastižení, až přijede nová várka krabiček na zítřek a těším se na klidnou sobotu bez vaření. Během víkendu jen ještě musím sednout k počítači a vytvořit si novou objednávku na další měsíc, jelikož v úterý mám poslední den a bez tohoto pohodlí už si to neumím představit.

Ještě zkouknu Instagram Diety v krabičce, kde se podívám na aktuální jídelníček, abych viděla, co si dám zase zítra a akorát slyším zvonek, což znamená jediné – za dveřmi už čeká usměvavý kurýr s mou novou dávkou krabiček.

Večer ulehám s plným žaludkem a bez pocitu viny, co jsem dneska zase snědla.

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy