DIETAVKRABICCE.CZ

Cvičení, která vás dostanou do formy

Lesmills
Tento, u nás relativně mladý cvičební program, se ve světě těší velké oblibě řadu let. Kombinuje vytrvalostní trénink se silovým, tudíž je ideální kombinací pro vyrýsování těla. Jestli se bojíte, že pokaždé budete cvičit stejnou choreografii, jste na omylu. Lekce se pravidelně každé 3 měsíce mění. Tím dostanete nový impuls do cvičení.  Choreografie jsou doprovázeny hudbou, která v danou dobu vévodí světovým hitparádám.

Fitbox
Naštval vás kolega v práci? Nebo máte prostě jen den blbec? Fitbox je ideální aktivitou pro odbourání stresu a uvolnění svalů. Jedná se vysoce účinné aerobní cvičení, které se provádí s upravenými boxovacími totemy. Považuje se také za jedno z nejúčinnějších cvičení pro rychlé získání kondice. Bonusem je rychlé tvarování všech svalových partii.

Kruhový trénink 
Kdo by v dnešní době neznal kruhový trénink, neboli „kruháč“. Podle trenérů, jde o vysoce účinné cvičení, které probíhá na principu stanovišť, kdy na každém strávíte ideálně půl minuty. V dnešní době existují i specializovaná centra, kde rozestavění strojů přesně vyhovuje myšlence kruhového tréninku. Existují i centra zvláště pro dámy, takže se nemusíte bát upocených svalovců, kteří občas nahánějí strach.

Cvičení doma 
Cvičení ve fitcentrech se skupinou dalších lidí určitě není pro každého. Někdo má rád svůj klid a prostory domova. To by ale nemělo být záminkou necvičit. V každé prodejně se sportovním vybavením najdete jednoduché nářadí jako činky nebo švihadlo. Manipulace s nimi je jednoduchá a internet je plný cviků, které vám přesně ukážou jak s nimi správně zacházet. A jestli vás ani tohle nepřesvědčilo, tak stačí jen nazout pohodlnou obuv a vyrazit na procházku. Nezapomínejte, každý pohyb se počítá!

TIP: Každé z výše uvedených cvičení můžete provozovat v našich partnerských odběrných místech. Tak spojíte příjemné s užitečným. A nebo můžete využít dovozu až domů. Myslím, že v cestě ke krásnému fit tělu vám nestojí už vůbec nic!  

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy