DIETAVKRABICCE.CZ

Tipy pro přepravu a uchovávání krabiček

            Chladící dodávky
            Mnozí o nich víte jen z doslechu, jiní se s nimi pravidelně setkáváte při předávání tašek. Jedná se o naše kurýry, kteří vám, nebo na odběrná místa, dopravují pravidelně tašky s krabičkovou dietou. Jako způsob dopravy využíváme chladící dodávky vybavené speciálními chladicími boxy. Během přepravy je teplota pravidelně monitorována registračními teploměry. Na odběrných místech se krabičky skladují v označených lednicích, u kterých personál pravidelně zaznamenává teplotu pro naši lepší kontrolu.

            Termo tašky
            Ne každý z nás má čas si dietu vyzvedávat v den konzumace nebo má zajištěný trvalý přístup k chladícímu zařízení. Ideálním řešením na cesty jsou termo tašky. Můžete je pohodlně převážet autem nebo nosit na rameni s sebou. Na trhu jsou momentálně dostupné i designové kousky lahodící oku. Výhodou je dlouhá životnost a opakované použití. Stačí tašku jen utřít vlhkým hadříkem a máte vystaráno.

            Domácí uchovávání
            Klienti, kteří odebírají krabičky den předem, skladují tašky nejčastěji ve svých domácích lednicích. Věděli jste, že i zde panují určitá pravidla? Aby si jídlo zachovalo své výživové hodnoty, je potřeba umístit tašku do správné teplotní zóny. Ideálně se jedná o spodní část lednice vzadu, kde teplota dosahuje zhruba 4 °C. S technologickým pokrokem se v lednicích vyskytují i speciální programy pro udržení čerstvých potravin v co nejlepším stavu.

            Vlastní přeprava
            Klienti často vozí tašky ve svých automobilech. Věděli jste ale, že v parných letních dnech se může teplota v rozpáleném autě vyšplhat i k 70 °C? Pro zachování kvality jídel doporučujeme nechávat krabičky v dopravních prostředcích pouze na nejkratší nutnou dobu a pokud možno uzavřené v originálním balení. Tím minimalizujete riziko zanesení bakterií.  

V případě dotazů ohledně dopravy a přípravy jídel neváhejte navštívit naši domovskou stránku dietavkrabicce.cz, kde pod záložkami doprava a příprava jídel naleznete bližší info. 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy